Wij houden u mobiel

Private Lease:

Het autorijden van de toekomst

Logo-Keurmerk-Private-Lease-DEF-CMYK-01

Voordelig, snel en zorgeloos rijden

Graag een nieuwe auto rijden zonder dat u onvoorziene kosten aan uw auto krijgt? Dan is private lease het juist product.
U betaald een vast bedrag per maand en u hoeft zicht geen zorgen meer te maken over onverwachte kosten.
Welke kosten zitten in het maandbedrag?

Populaire private lease modellen

Volkswagen Up

Opel Corsa

Peugeot 208

Wij zijn in bezit van het Private Lease Keurmerk

Wat houdt het in?

Logo-Keurmerk-Private-Lease-DEF-CMYK-01

Wel de lusten, niet de lasten!

Heeft u interesse maar is het u nog niet helemaal duidelijk? Wat kunt u verwachten van Private Lease.

Bekijk de voordelen!

Ontdekt waarom Private Lease voor u ook interessant kan zijn. Private Lease wordt steeds populairder.

Veelgestelde vragen over Private Lease

Het leasecontract kan voor de afgesproken einddatum (schriftelijk) worden opgezegd. U krijgt dan wel te maken met een opzegvergoeding. De opzegvergoeding bedraagt maximaal 50% van de nog resterende leasetermijnen. Wij bepalen de opzegvergoeding op basis van twee methodes, en brengen de voor u voordeligste methode in rekening.

Voorbeeld:
Stel u heeft een leasecontract gesloten voor 48 maanden en maximaal 10.000 kilometers per jaar. De leaseprijs is € 300,- per maand. Na 40 maanden wilt u graag het leasecontract beëindigen. De auto heeft tot dan toe gemiddeld 10.000 kilometers per jaar gereden (zoals overeengekomen in het leasecontract).

Methode 1
Als het contract was doorgelopen had u nog 8 keer de leaseprijs van € 300,- betaald, dat is € 2.400,-. Omdat u de lease voortijdig wilt beëindigen is de maximale opzegvergoeding 50% over de € 2.400,-, dat is € 1.200,-.

Methode 2
Daarnaast kijken we wat de leaseprijs was geweest als u bij aanvang direct een looptijd van 40 maanden had gekozen. Stel dat de leaseprijs bij 40 maanden € 320,- zou zijn. Dan heeft u 40 maanden € 20,- per maand (€ 320,- min € 300,-) te weinig betaald, dat is in totaal € 800,-.

In dit geval is de tweede methode voor u voordeliger, daarom brengen we een opzegvergoeding van € 800,- in rekening.
De opzegvergoeding (en overige openstaande bedragen) moet bijgeschreven staan op ons bankrekeningnummer op de gewenste einddatum (inleverdatum auto), anders loopt het leasecontract door.

De volledige eigen bijdrage voor schade bij aanvang van de leaseperiode bij een niet verhaalbare schade is € 500,- (of het schadebedrag als dat lager is).
Bij de eerste niet verhaalbare schade berekenen we u slechts 50% van de eigen bijdrage door (€ 250,-).
Bij de tweede niet verhaalbare schade berekenen we u 75% (€ 375,-) door.
Voor alle volgende niet verhaalbare schades gedurende de looptijd van het contract brengen we de volledige eigen bijdrage (€ 500,-) bij u in rekening.

Kamp Autolease is vanuit het Keurmerk Private Lease verplicht een registratie te doen bij BKR. Het bedrag dat geregistreerd wordt staat vermeld op de leaseovereenkomst. Daarnaast is Kamp Autolease verplicht betalingsachterstanden bij BKR te melden, dit conform de richtlijnen van BKR.

Rekenvoorbeeld BKR Registratie:
De looptijd van uw leasecontract is 36 maanden
Uw maandtermijn is € 250,-
Kamp Autolease registreert bij BKR 36 x € 250,- x 65% = € 5.850,-

Aandachtspunt
Wanneer je tijdens de looptijd van een Private Lease contract van plan bent een huis te kopen is een private lease contract van invloed op de aanvraag van een hypotheek.

  • Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering);
  • De kosten voor een voorziening voor eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
  • Kosten van pechhulp;
  • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur of na een kortere periode indien dat in de aanvullende voorwaarden bepaald is;
  • Motorrijtuigenbelasting;
  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud;
  • Eventueel andere kosten, indien dat is bepaald in het leasecontract.

Private Lease offerte aanvragen

Stap 1 - Auto & Contract
Stap 2 - Gegevens
Stap 3 - Aanvullende gegevens
Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren