Wij houden u mobiel

Waarom kiest u voor Kamp Autolease

Onderdeel van Kamp Twente

Kamp Autolease is onderdeel van Kamp Twente en heeft daardoor een aantal voordelen ten opzichte van andere leasemaatschappijen. Wel opereert Kamp Autolease volledig zelfstandig en is het een aparte BV die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ondanks dat Kamp Twente Opel dealer is kunt u bij Kamp Autolease alle merken leasen. 

Direct aanspreekpunt

Omdat Kamp Autolease / Kamp Twente twee vestigingen heeft kunt u, als u dat fijn vindt, direct persoonlijk contact hebben met een van onze medewerkers. Zij staan u persoonlijk te woord en helpen u graag met al uw vragen of het bestellen van uw auto.

Eigen werkplaats

Kamp Twente heeft op beide vestiging een uitgebreide professionele werkplaats. Als u uw leaseauto aanbiedt voor reparatie en/of onderhoud bij Kamp Twente zijn de lijntjes kort en overzichtelijk om snel te schakelen bij problemen. Hierdoor is er geen tijdverlies en kunt u snel weer rijden! 

Krijg gevoel bij de auto die u besteld

In de showroom van Kamp Twente kunt u voor dat u een auto besteld eerst de auto bekijken en eventueel een proefrit maken.
Hierdoor weet u vooraf dat u de juiste keuze maakt.

De locaties van Kamp Twente

Weezebeeksingel 4 ALMELO
0546-822661 | www.kamptwente.nl

Steenzoutweg 16 HENGELO
074-8220022 | www.kamptwente.nl

Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren