Wij houden u mobiel

Ervaar het gemak van een zakelijke lease auto

Onze leasevormen

Past leasen wel bij mij? Er zijn diverse soorten leasevormen en misschien weet u niet welke het beste bij u past. Wij adviseren u hier graag in.

Full operational lease

Dit is de populairste en meest voorkomende leasevorm bij bedrijven. De meeste risco’s liggen bij leasemaatschappij en de auto staat dan ook op de balans van de leasemaatschappij.

Flexibel leasen

Flexibel leasen bij Kamp Autolease houdt in dat u zelf kunt aangeven welke componenten u wel of niet in uw lease contract wilt opnemen. Hierdoor bepaalt u zelf uw maandelijkse kosten.

Sale & Lease back

Bij deze vorm verkoopt u uw wagenpark om deze direct weer terug te leasen. Hierdoor zal er qua liquiditeit meer ruimte komen. Het risico verschuift hierdoor ook naar de leasemaatschppij.

Bedrijfswagen lease

Een bedrijfswagen is hét visitekaartje voor uw bedrijf en natuurlijk een belangrijke plek van en voor uw bedrijf. 

Al u kiest voor een bedrijfswagen van Kamp Autolease is alle voor u geregeld bij pech of schade. Hierdoor kunt u snel weer op weg.

Elektrisch leasen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Steeds meer fabrikanten stappen over naar het produceren van elektrische auto’s. 

Bij Kamp Autolease kunt u óók een elektrische auto leasen. Wij kunnen u adviseren en helpen met het maken van een voor u juiste keuze.

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een zakelijk leasecontract?

Zakelijke lease offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren